JAM SESSIONS MARAM – L’ESCALA

0

Tindran lloc al  MARAM – Confraria de Pescadors de l’Escala, la primera el dimarts, 7 de juny 2011 i  la segona l’última setmana de setembre, dia exacte a determinar..

 L’objectiu d’aquestes  Jam Sessions de peix de baix cost, es fomentar el consum del peix procedent de la Llotja de l’Escala que en moltes ocasions torna al mar perquè no adquireix el preu just en les subhastes però son peixos que quan els coneixem son d’una qualitat que poden competir exitosament amb les espècies considerades molt superiors.

La Confraria de l’Escala es una confraria només de  pesca  amb arts menors i apart de practicar una pesca sostenible es pionera en altres aspectes com la subhasta del peix a través d’intranet, el projecte de minimització i gestió de residus en el port i la creació del MARAM, Centre d’interpretació del peix, espai interactiu per conèixer la vida dels pescadors, el mon dels peixos, les arts de la pesca i la riquesa gastronòmica que ens ofereix el mar.

L’acte tindrà difusió en els medis de comunicació i amb assistència de periodistes gastronòmics i publicarem el nom dels cuiners i establiments  que hi participin.

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...